Hva skjer på Folven sykkelfestival 25-28 august i Stryn

08.08.2022

Turene er nå det viktigste Det blir forskjellige vanskelighetsgrad og lengde. Noen går til topper, noen går i skogen og noen innover dalene, den unike utsikten får du på alle med bre og turkise vann!

Underlaget varierer veldig fra barnålsstier rundt Stryn-sentrum, og mer stein i Hjelledalen og mot Strynefjellet. Vi har vår egen hånd og maskinbygde sti som ender på campen, 300 hm med sykt mye gøy! Her kan man trampe opp asfalten eller shutle og perfekt for elsyklister.

Vi har ufattelig mye å ta av i Stryn men vi har besøkt Geiranger, Stranda og Gloppen tidligere. Årets program blir etter vær og føre. Påmelding til turene og kurs er kvelden før etter turpresentasjon rundt kl 22

Musikk må en festival ha

Fredag 26/8 spiller Tommy Gun hos oss, han skaper et fantastisk herlig liv. Dette er Tommy,s soloprosjekt fra Nasty Reputation . Etter nesten en hel sommer på Hafjell så kan han også trøkke på under tur og en fest å være sammen med. Etter konserten blir det platesnurr! 


Lørdag 27/8 spiller Radio444 med melodisk radiorock som de sier selv- Eventyret som startet med at gitaristen flyttet fra Oslo til Stadt og tok med seg en haug med låter. Låtene burde spilles live, så trommisen og vokalisten booket en gigg på festival i Hoddevik. Med spillejobb måtte da bandet realiseres. Bassisten som er fra Italia dukket også opp på Stadt så da ble det et fullt band. Navnet er tatt fra en adresse på Stad. Nå har de rocka Stadlandet med konserter igjennom hele sommeren. Vi føler oss veldig heldige og gleder oss stor til å se de igjen, for de lager liv å røre!

Konkurranser, fordi vi liker å leke hele tiden! 

Vi elsker å leke og ikke minst være sammen også etter tur. Pumptrack konkurransen bruker å ha 100% deltagelse da vi kjører idealtid av 2 runder. Men selvsagt har vi premie på også raskeste tid og dagens Jerry. Det er pumtrack, skatepark og slakklinpark på Folven camping! 

Bunnyjump har også god deltagelse, det er høydehopp med sykkel. Henrik Alstad fra Åsen i Trøndelag satte rekord på 95 cm i fjor, mulig han kommer å tar meteren i år! 

Musikkquiz må vi ha og det kan hende det blir flere konkurranser om turværet blir dårlig 


Afterbike er det nest viktigste, eller viktigste? 

Vi har hørt at dette er landets mest inkluderende sykkelfest, så de som kommer alene drar du med masse nye sykkelvenner. Det er fordi vi ikke ønsker å bli for store med max antall på 50 deltagere, og alle snakker med alle. Det er også noen fine møtepunkt med oversiktlig camp, utebaren og bonfire der livemusikken bruker å fortsette utover de sene timer. Vi har gratis pølser etter tur i utebaren. Festivalteamet har lave skuldre å er med på absolutt all moro  


Stæsj er nå gøy da! 

Gira Sykkel har med butikken sin, med gode tilbud og deler om uhellet skulle skje.  Ytre Eide sport har også meldt sin ankomst . Det er noen flere vi jobber med men som alltid får vi herlige premier for premiedryss, det er så gøy å gi bort! 


Jodda, det er mer! 

Råingen og energibomba Tommy Andersen skal ha hoppekurs i hoppelinja i Napen på Fredag! Det samme ikonet SykkelMartin som skal ha Musikkquizen og disse to skal snurre plater for oss! 

Eventyrkokken kommer både som guide men også mat på tur kurs, en herlig fyr som er med på alt vi arrangerer

Nordfjord Watersport kommer, i fjord hadde vi demo på e-surf på Hjelletsranda 3 km fra campen, Men i år blir innehaver og vår flotte guide Håvard Maurseth opptatt med å serve deg på tur! Uansett det blir mulig å leie å se på usyret. Ser været dårlig ut kan vi leie badstuen

Ellers har vi Lokalbutikken Buda, Joker rett over veien som sponser oss med pølser og justerer åpningstider til oss! Drivstoff og lading

Hjelle og Hjellestranda 3 km fra campen er sannsynlig verdens flotteste strand og tettsted, vi har grillet og hatt afterbike her, kanskje i år også? 

Lyst å bli med? 

Folven topptur og sykkel festival er et samarbeid mellom Tommymultisport og Folven Adventure camp