Folven sykkelfestival

Siste helga i august, 3 dager sykling fra 26! 
 

For 9 året arrangerer vi festival for stisykkelfolket. Stryn har noe av landets beste og vakreste stier fre til søndag Dette er en utrolig sosial og åpen festival, så de som kommer får masse nye sykkelvenner.

Her blir det mulighet for å lære mer, dra på lange fine toppturer eller gønnepå i barnålsstier. I Nordfjord får du opplevelser fra sykkelsetet man kun får her!

Vi har et vakkert utvalg av stier med guide, vi kjører konkurranser, kurs og afterbike på Folven! Noen sier dette er en av landets mest sosiale sykkelfester, så er du alene blir du godt tatt vare på! På kveldene blir det afterbike, konkuranser, konserter, quiz, utstyrsdemo og masse hygge! Og det beste, alt dette + guiding er inkludert i festivalprisen!

Vi har fått stor oppmerksomhet fra f,eks terrengsykkel pga vår utvilking av stier og kartlegging av nye omeråder. Norge kanskje mest spektakuleærs sti "Himalayastien" med avslutning på Shutlestien Napen, som er hånd og maskinbygge. I år med ny start lengre oppe og med fjordårets hoppelinje

Basen er legendariske Folven. Adventure camp, perfekt lagt opp til magiske afterbikes og idyll på kveldstid.

Hytteplass bestilles på Folven.no. Telt eller vogn har vi god plass til!


Folven Sykkelfestival er på Folven : Adventure Camp i Hjellledalen på Stryn 25-28 august, max 50 pass, dagspass er også mulig. Early bird pris før 1 mai


Se stort bildegalleri nederst